Yläbanneri

ETUSIVU

YHDISTYS

HALLITUS

LUOTTAMUSMIEHET

TOIMIKUNNAT

TYÖSUOJELUVALTUUTETUT

YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT

SÄHKÖPOSTIT

JÄSENYYS KUNNOSSA?

JÄSENEDUT

TAPAHTUMAKALENTERI

SYSSÄYS

LIITY POSTITUSLISTALLE

HISTORIA

YLLÄPITO

FACEBOOK


Vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus

Jytyn työvoimajäsenillä on voimassa matkustajavakuutus enintään 45 vrk:n vapaa-ajan koti- ja ulkomaan matkoilla. Vakuutetun vanhempansa ja isovanhempansa mukana samalla matkalla matkustavat alle 20-vuotiaat lapset ja lapsenlapset sisältyvät vakuutukseen.

Vakuutuksesta voidaan korvata mm. sairastumisen, matkan peruuntumisen, keskeytymisen tai myöhästymisen aiheuttamia kuluja. Jos hakeutuu If:n sopimuslääkäriasemalle, kustannukset laskutetaan suoraan vakuutusyhtiöltä (Jytyn jäsenkortti esitettävä). Muussa tapauksessa hoito ja lääkkeet maksetaan itse ja korvausta haetaan jälkikäteen kuitteja vastaan. Hätätapauksessa voi ottaa yhteyttä 24h päivystysnumeroon, joka löytyy jäsenkortin takaosasta. Vakavissa tapauksissa palvelee myös SOS International.

Viisumitodistuksen tai todistuksen matkustajavakuutuksesta (jos jäsenkortti on kadonnut) saa If:ltä, asiakaspalvelun puh. 010 19 19 19. Jytyn liittovakuutuksen numero on 201-2055668.

Vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus on voimassa sen vuoden loppuun, jolloin vakuutettu täyttää 68 vuotta tai jää eläkkeelle. Mikäli jäsen eroaa Jytystä, myös vakuutusturva päättyy kyseisenä ajankohtana. Tarkemmat vakuutusehdot löytyvät If:n nettisivuilta.