Yläbanneri

ETUSIVU

YHDISTYS

HALLITUS

LUOTTAMUSMIEHET

TOIMIKUNNAT

TYÖSUOJELUVALTUUTETUT

PAIKALLISET JÄSENEDUT

YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT

SÄHKÖPOSTIT

JÄSENYYS KUNNOSSA?

JÄSENEDUT

TAPAHTUMAKALENTERI

SYSSÄYS

HISTORIA

YLLÄPITO

FACEBOOK

JÄSENEDUT


Etuhintaiset leffaliput

Jäsenet voivat ostaa Finnkinon elokuvalippuja jäsenhintaan max.4 kpl vuonna 2023 à 8 €/kpl
Jyty Kuopio ry:n yritysleffaliput ovat voimassa 31.3.2024.
Liput toimitetaan pääsääntöisesti sähköisessä muodossa.
Lataa liput saapuneesta sähköpostista.

Lippujen käyttö/eri vaihtoehdot:
- tulosta liput ja vaihda Finnkinon lipunmyynnissä näytöksen lippuihin
- esitä saapuneet liput puhelimestasi Finnkinon teatterin lipunmyynnissä, jossa liput vaihdetaan Finnkinon lippuihin, joilla pääset näytökseen.
- valitse näytäntö Finnkinon nettisivuilla tarjonnasta, varaa paikat ja maksukohdassa syötä lipuissa olevat koodit yksitellen per lippu.
-tämän jälkeen tilaa liput joko puhelimeen tai sähköpostiin ja tulosta tarvittaessa tai näytä liput puhelimesta saliin mennessä.

Lasku lähetetään samaan sähköpostiin kun elokuvaliput erillisenä viestinä, joten tarkkaile siis postiasi.
Paperilaskusta yhdistys veloittaa posti- ja käsittelykuluja 3,90/lähetys.


Perusturva

Jytyn jäsenenä saat työsuhdeneuvontaa, ilmaista oikeusapua, vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen sekä työttömyyden varalle työttömyysturvan.


Työsuhdeneuvonta

Yhdistyksessä sinun ja muiden jäsenten hyväksi toimivat luottamusmiehet, puheenjohtaja ja henkilöstöedustajat. Anna heille tukesi! Yhdistys edustaa sinua neuvottelupöydässä ja yhteistoimintaryhmissä.


Ilmainen oikeusapu

Jytyn merkittävä jäsenetu on oikeusapu ja lainopillinen neuvonta palvelussuhteeseen liittyvissä asioissa. Palvelu on maksuton.


Liittovakuutus: Vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus

Sinulle on neuvoteltu maksuton vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus, joka koskee alle 68-vuotiaita työvoima- ja opiskelijajäseniä.

Muista ottaa jäsenkortti mukaan matkoille, sillä se on samalla vakuutuskorttisi ja todistus tapaturma- ja matkustajavakuutuksen voimassaolosta sekä Suomen Retkeilymajajärjestön SRM:n jäsenyydestä.

Lisätietoja www.if.fi/jyty tai palvelunumerosta 010 19 19 19. Vahinkoilmoituksen voi tehdä netissä www.if.fi tai 010 19 18 18.


Vastuu- ja oikeusturvavakuutus

Jytyn jäsenetuihin kuuluu ammattihenkilön vastuu- ja oikeusturvavakuutus If Vakuutusyhtiössä.


Työttömyysturva

Jytyn jäsenenä olet vakuutettu Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöiden työttömyyskassassa. Työttömäksi tai lomautetuksi joutuessasi olet oikeutettu ansioon sidottuun päivärahaan.

Yhdistyksen sihteeri, luottamusmies sekä työttömyyskassa neuvovat, miten toimit, jos työttömyys uhkaa.


Täydentäviä vakuutuksia tarjolla

Kaleva tarjoaa yhdessä Ifin kanssa Jytyn jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen mahdollisuuden henki- ja tapaturmavakuutusturvaan edullisella jäsenetuvakuutuksella. Se täydentää osaltaan liiton jäsenilleen hankkimaa vakuutusturvaa www.if.fi/jyty


Jyty-lehti, Syssäys

Jäsenetuna saat kuukausittain (pl. heinä–elokuu) ilmestyvän monipuolisen n. 44-sivuisen Jyty-lehden. Oman yhdistyksen jäsenlehti Syssäys ilmestyy 4 kertaa vuodessa (2 painettua ja 2 sähköistä lehteä).


Jytyn tarjoama koulutus

Jäsen voi osallistua liiton ja yhdistyksen tarjoamaan koulutukseen. Yhdistyksen hallitus tekee päätöksen kustannusten korvaamisesta sekä mahdollisesta omavastuusta.

Lastenhoidon avustus

Jäsen saa avustusta alle 12-vuotiaiden lasten hoitoon, joka aiheutuu osallistumisesta koulutussuunnitelman mukaiseen koulutukseen. Lähetä avustushakemuslomake yhdistyksesi kautta liittoon.


Jytyn jäsenenä voit vuokrata korkeatasoisia jäsenhintaisia lomahuoneistoja ja -mökkejä eri puolelta Suomea.

Tarkemmin tästä linkistä!


Hae apurahaa

Jäsenet voivat hakea Jytyn koulutussäätiön apurahaa työhönsä liittyvään ammatilliseen täydennyskoulutukseen. Hakemisesta ilmoitetaan Jyty-lehdessä.


Tukea koulutukseen

Jyty Kuopio ry myöntää jäsenilleen stipendejä omaehtoiseen, tutkintoon johtavaan koulutukseen, ammatilliseen täydennyskoulutukseen ja osaamista täydentävään koulutukseen. Tuen suuruus riippuu suoritettavan tutkinnon tasosta ja koulutuksen kestosta.
→ Katso stipendin hakuohje

Ammatillisen näyttötutkinnon (ammatillinen perustutkinto, ammattitutkinto ja erikoisammattitutkinto) suorittaneella on mahdollisuus hakea stipendiä: http://www.koulutusrahasto.fi/fi/ammattitutkintostipendi/


Tapahtumat

Jyty on mukana lukuisissa eritapahtumissa ja seminaareissa sekä messuilla. Yhdistys järjestää vuosittain useita hyvinvointia ja yhteenkuuluvuutta edistäviä tapahtumia. Tiedotamme tapahtumista Syssäys–lehdessä, kotisivuilla sekä sähköpostilla.


Teboil

Teboilin jäsenedut

TEBOIL KOROTTAA JÄSENKORTTIALENNUSTA
Oy Teboil Ab myöntää Jytyn jäsenkortilla 1.1.2013 alkaen seuraavat alennukset:
Bensiini ja dieselöljy - 2 snt / litra
Voiteluaineet - 10 % (alle 10 litran astiat)
Autokemikaalit - 5 %
Pesut - 5 %
Nestekaasu - 5 % (täyttö)


Majoitus

Jytyn jäsenenä saat seuraavista kohteista majoitusetuja: S-ryhmän hotelliketjut, Scandic-ja Hilton-hotellit, Suomen retkeilymajajärjestö SRM ry ja StayAt Hotel Apartments.


Matkat

Eckerö Line, Tallink Silja Oy ja Viking Line tarjoaa Jytyn yhdistyksille ja jäsenille kokous- ja risteilyalennuksia. Tarkista voimassa olevat tarjoukset www.jytyliitto.fi/jäsenedut.


Pankkiasiat

Jyty on solminut Nordean ja Osuuspankkiryhmän kanssa yhteistyösopimukset jäseneduista. Katso tarkemmin www.jytyliitto.fi/jäsenedut.


Tuetut lomat

Raha-automaattiyhdistyksen (RAY) rahoittamia tuettuja lomia voi hakea yksin tai perheen kanssa.
Katso tarkemmin www.jytyliitto.fi/jäsenedut.


Lehtietu

Otavamedia tarjoaa Jytyn jäsenille erikoisalennuksen lehtitilauksista.


1.askel hyvinvointijaksot

Hyvinvointijaksot - elämänhallintaa ja elämyksiä

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry tarjoaa haettavaksi 1.askel hyvinvointijaksoja työikäisille ja heidän perheilleen. 1.askel-hyvinvointijaksot aikuisille korvaa aiemmin järjestetyn kuntoremonttitoiminnan. Ryhmämuotoisia 1.askel hyvinvointijaksoja työikäisille aikuisille järjestetään ympäri Suomea lähes 30 eri kohteessa.Jytyn jäseneduista tarkemmin Jytyliiton sivuilla.Jsenrekisteri Tyttmyyskassa Aaria Jytyliitto Jytylehti Liity Jytyn jseneksi Jytyn tapahtumat Jytyliiton koulutukset Jytyliiton Facebook-sivut Ammattiliitto opiskelupaikkakunnallasi